Haber

Kılıçdaroğlu: “Son 10 Günde Yapılacak En Pis İşleri Biliyorum”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin seçimlerde kullandığı kutuplaştırıcı dile tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, ‘Son 10 günde yapılacak en kirli işleri biliyorum. Ben de onlara şunu söylüyorum: Biraz sağduyu!’ terimleri kullandı.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin seçimlerde kullandığı kutuplaştırıcı dile tepki gösterdi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Bu kirli dili bırakalım. İnsanlarımız akıl almaz kirli oyunlar ve ithamlarla ne yapmak istediklerini görüyor.Kılıçdaroğlu, ‘ Savaşa değil seçime gidiyoruz. Kaç hükümet değişti, hep yolumuza devam ettik. Son 10 günde girişilecek en kirli işleri biliyorum. Ben de onlara şunu söylüyorum: Biraz sağduyu!’ifadeleri kullandı.

“Vatanımızın huzurunu bozmaktan vazgeçin”

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

‘Halkımız selametle, gülerek sandığa gitsin, ferah meskenlerine dönsün. Mahalleyi ve evi pervasızca kutuplaştırmanızdan bıktık. Bu kalan zamanı gerçekten seçim havasında geçirmek istiyoruz. Artık ülkemizin huzurunu bozmaktan vazgeçin. Seçime darbe dediniz. Uhud Savaşı’nı kendi kavmine benzettin. İnsanlarımızı bir işgalciye benzettin. Nerede duracaksın?

Sorumluluğumu yerine getirmeye ve sağduyuyu davet etmeye devam edeceğim. Çünkü aklını yitirenlerin imdadına şeytan koşacaktır. İçindekini dizginle yoksa bu nefret önce seni sonra hepimizi yutar.’

halkapinarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu