Haber

Ante Rebic kimdir? Ante Rebic kaç yaşında, nereli? Ante Rebic hayatı ve biyografisi!

Gündemdeki isimlerden Ante Rebic ile ilgili detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar, sık sık karşılaştığı isim olan Ante Rebic’in hayatını keşfediyor. Peki Ante Rebic kimdir? Ante Rebic kaç yaşında, nereli? Ante Rebic hayatı ve biyografisi! Detaylar burada.

ANTE REBİÇ KİMDİR?

Ante Rebic (d. 21 Eylül 1993), Hırvat millî futbolcudur. Serie A ekiplerinden AC Milan’da forma giymektedir. Futbol kariyerine RNK Split’te başladı ve 2013 yılında açıklanmayan bir ücret karşılığında Serie A kulübü Fiorentina ile sözleşme imzaladı. Zamanının çoğunu burada RB Leipzig, Hellas Verona ve Eintracht Frankfurt’a kiralık olarak geçirdikten sonra Temmuz 2018’de Fiorentina’ya kalıcı olarak katıldı. Eylül 2019’da İtalyan futboluna geri dönerek, önce iki yıllık kiralık olarak, ardından bir yıl sonra kalıcı olarak AC Milan’a katıldı.

Rebic, 2013 yılında Hırvatistan formasıyla uluslararası ilk maçına çıktı. Aynı yıl Hırvatistan’da Yılın Futbol Umudu seçildi. 2014 ve 2018’de Hırvatistan’ı FIFA Dünya Kupası’nda temsil etti, bu turnuvalarda finale yükseldi ve UEFA Euro 2020’de yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu